Hétvégi világutazás a borongós Budapesten

Idén rendezik meg a 39. Utazás Kiállítást. Az Utazás Kiállítás mellett szintén az “A” pavilon területén kapott helyett az Afrika expo és a Karaván szalon. Érdemes a kiállítást március 3-6. között meglátogatni, hiszen a szervezők és a kiállítók színes programokkal, nyereményjátékokkal és óriási kedvezményekkel várják az érdeklődőket.

2

4

Mi is ellátogattunk és teszteltük, hogy vajon akadálymentesen megközelíthető és élvezhető-e?

Közlekedés:

3

Az Örs vezér térről érkezve lehet felszállni a 10 percenként közlekedő 100-as akadálymentes buszra, ami közvetlenül a bejárat előtt tesz le. Mi a III-as számú bejáratnál szálltunk le.

Bővebb infó az akadálymentes tömegközlekedésről a FUTÁR app-ról szólo írásunkban!

Bejárat

A III-as bejáratnál problémamentes a bejutás.

30

Miután bementük a kapun, lehetőségünk van igénybe venni az ingyenes, akadálymentes mosdót. Nincsen kulcsra zárva, tehát bárki igénybe veheti engedély vagy a kulcs elkérése nélkül.

15

A jegyek kifizetése után juthatunk ki egy hosszú, nyitott folyosóra, amely már a kiállítási területre vezet. A folyosó két oldalán ínycsiklandó illatok csábítják az utazni, idegen kultúrákat megismerni vágyókat.

14

17

Ebben az évben a szakmai díszvendég Kína, a kulturális díszvendég pedig Brazília. A standok között mind a két nép nemzeti sajátosságait felfedezhetjük.

Az Utazás Kiállításban az a legszebb, hogy az egész egy nyüzsgő kavalkád, amely elvisz bennünket Budapesttől, Marokkón át egészen a kínai Nagy Falig. A belépőjegy megváltása után egy borongós budapesti hétvégén akár a fél világ csodáival megismerkedhetünk.

29

12

A kiállítás kötelező kellékei, az óriási állatplüssök, ebben az évben sem maradhattak el.

13

Ha a kedves olvasó kedvet kapott egy hétvégi világutazásra, vasárnap este 6-ig lehetősége van rá!:)

Jó szórakozást!

 

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.