Hogyan segíthetek?

Segíteni szeretnék, hogyan tudom megtenni?

Több lehetőséged is van :)

Ha napi szinten kerekesszékkel vagy babakocsit tolva közlekedsz a városban és úgy érzed, akár napi szinten hozzátennéd a magadét a közösséghez, írj nekünk a tibor@route4u.org címre és felveszünk téged Facebookon a Route4U keménymagba. A Keménymag 2015 során tesztelte a Route4U applikációt és olyan értékes visszajelzéseket nyújtott, melyeket aztán az új applikáció fejlesztéséhez felhasználunk. Ők lesznek azok is, akik először próbálhatják ki a végre valóban, napi szinten is hasznos Route4U-t.

Ha aktív, társadalmilag érzékeny érdeklődő vagy, és segítenél, úgy most azt javasoljuk, hogy kövess minket a Facebook oldalunkon, ahol naprakész információkkal, programötletekkel, érdekességekkel várunk. Itt kerül megosztásra minden olyan esemény, vagy rendezvény, ahol a Route4U tevékenységével és céljaival szimpatizálók is mozdítani tudnak egyet a kerekesszéket használók össztársadalmi integrációján. Átfogó – és nem mellesleg játékos – érzékenyítő kampányokat is szervezük, melyekből szintén minden érdeklődő kiveheti a részét.

Amennyiben te magad, vagy ismerősöd Önkormányzatnál dolgoztok, melyet érdekelhet az információs akadálymentesítés, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a peter.bodo@route4u.org címen!

route4u felujított kossuth tér akadálymentes vincze zoltán

 

Tarts velünk, tegyük együtt zökkenőmentessé a világot!